Dermags Skincare: September 2017

Saturday, September 2, 2017



TESTIMONI

Nama : Lia
Umur : 32
Lokasi : Bdr Puncak Alam
Sejarah skin care: Hanya guna pencuci muka chemical-based dr Watson.
Apa masalah depa : Kulit berminyak, berjeragat, kusam, biji kolestrol
Masa mula contact tuan/puan : kusam & berminyak
Perjalanan dengan dermag : Mula guna trial set pd awal bln April 2017. Sejak mula hanya guna cleanser, toner & serum sbb kulit sgt berminyak.Akhir Mei 2017 dah nampak perubahan positif –> muka dah kurang berminyak, kurang kusam, & biji kolestrol dah berkurang. Jeragat masih ada mungkin sbb dah bertahun ada pd muka wpun sikit2 je (dan penggunaan tak konsisten 😅😅) ..
Perasaan : Jatuh cinta pd Dermags berkali2 setiap hari, lebih2 lagi bila sapu serum. Wangi.. 😊😊
Gambar : Sebelum dan sekarang





TESTIMONI 

Nama : azwa
Umur : 30thn
Lokasi : p.pinang
Sejarah skin care:
Apa masalah depa : parut jerawat, muka kusam dan jerawat
Masa mula contact tuan/puan : bulan 6 2016….
x selesa dgn keadaan muka berminyak
Perjalanan dengan dermag : ” saya mula pakai dermags dari tahun lepas… mula2 sekali saya try yg trial pack punya..lepas tu rasa mcm ada perubahan tu yg start beli cleanser dan serum kiranya.. cleanser dah masuk botol yg ke 3..serta serum ”
Perasaan : *perasaan saya…Alhamdulillah memang sangat puas hati produk dermags. Serta sgt gembira kulit wajah dah bebas daripada masalah parut,kusam,berminyak.
Selepas ni akan trus menggunakan Dermags,produk terbaik*